Новини
Търсене

employer Ако работодателят не ви е заплатил трудово възнаграждение/заплата/Ако Вашият работодател не Ви е изплатил полагащото Ви се трудово възнаграждение/заплата/ независимо за какъв период от време, не се колебайте – потърсете компетентната помощ на адвокат, консултирайте се и побързайте да заведете дело с искане да бъде осъден Вашия работодател да Ви изплати дължимите се трудови възнаграждения/заплати/. Ако се колебаете и чакате Вашият работодател доброволно да Ви се издължи, това може да бъде във Ваш ущърб. Вашият работодател може съзнателно или несъзнателно да се постави в невъзможност да изплаща каквито и да било задължения, включително и трудови възнаграждения, като остави банковите си сметки празни, разпродаде имуществото на фирмата и т.н.

Не се заблуждавайте от обещанията на Вашия работодател, че след определено време ще Ви изплати неизплатените заплати. Вместо да чакате обещанията да станат реалност, свържете се с адвокат, който да Ви консултира и да Ви подготви документите за завеждане на дело в съда.

Не се заблуждавайте, че е лесно lawoffice-vm.com.ebozavr.com завеждането на дело. Не ползувайте предлаганите в интернет бланки за завеждане на дело за неизплатени трудови възнаграждения, защото в конкретния казус съдът има конкретни изисквания, на които трябва да отговаряте. По-добре е да потърсите и да ползувате професионалните услуги на адвокат.Comments are closed.